Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Staatssecretaris spreker Nationaal Havencongres

DEN HELDER

Ter gelegenheid van de opening van de gerenoveerde en verbrede havenkaden wordt woensdag 11 februari in Den Helder een Nationaal Havencongres gehouden. Eregast is staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat Huizinga-Heringa. Zij verricht niet alleen de openingshandeling, maar verzorgt ook de inleiding van het congres.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook