Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vervoerders delen logistieke planning om vaarweg efficiënter te benutten

DEN HAAG

Rijkswaterstaat en containervervoerders Alcotrans, Bulcontrans, Contargo, Danser en Rhinecontainer (de ABCDR-combinatie), zijn begonnen met de pilot Logistieke keten-informatie vaarwegen Rotterdam-Antwerpen (Livra). Doel van Livra is de vaarwegen beter te benutten en de logistieke binnenvaartketen te optimaliseren.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook