Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Marin versterkt binnenvaartpoot

WAGENINGEN

Het Marin in Wageningen neemt Dutch Logistics Development (DLD) over. Het eveneens in Wageningen gevestigde DLD is een bekende naam op het gebied van conceptueel ontwerp en logistiek in de binnenvaart.

1 / 1
Marin versterkt binnenvaartpoot

Marin versterkt binnenvaartpoot

Marin is in de binnenvaartsector actief op het terrein van hydromechanica en voortstuwing. De bundeling van kennis en expertise van beide bedrijven moet de innovatie en ontwikkeling in de binnenvaart een belangrijke impuls geven. Door de bundeling biedt Marin binnenvaartbedrijven nu een combinatie aan van onderzoek en innovaties op de terreinen van logistiek, emissies, conceptontwerp, hydromechanica en voorstuwing.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook