Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘De duurzaamste blijf je niet vanzelf’

VLAARDINGEN

Het is niet genoeg om een goedkope, energiezuinige, weinig vervuilende – dus duurzame – sector te zijn, stelde voorzitter Hans Megens van Kantoor Binnenvaart in zijn jubileumtoespraak bij het tienjarig bestaan. ‘Velen denken en zeggen dit, maar het zal niet vanzelf gaan.’ Megens riep de hulp in van partijen in de vervoersketen en van de aanwezige minister Maria van der Hoeven van Economische Zaken, die tien jaar geleden de eerste voorzitter van Kantoor Binnenvaart was.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook