Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe zwaaikom Almelo-De Haandrik scheelt tweemaal drie kwartier

HARDENBERG

Tweemaal drie kwartier tijdwinst per reis levert de nieuwe zwaaikom in het kanaal Almelo-De Haandrik bij Hardenberg. Die ‘schippersvriendelijkheid’ heeft het kanaal hard nodig, volgens directeur Leo Wubbe van Zandmaatschappij Twenthe. Overijssels gedeputeerde Job Klaasen knipte woensdag 17 december het ballonnenlint door voor de officiële opening.

1 / 4
Kempenaar

Kempenaar

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook