Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Binnenvaartsoos op het Juliainternaat

ZWIJNDRECHT

De Binnenvaartsoos op het Juliainternaat in Zwijndrecht van 2 december gaat door. Inmiddels hebben zich vijftien vrijwilligers aangemeld. Het overleg met de groep vrijwilligers heeft inmiddels plaatsgevonden en de taken zijn verdeeld.

De vrijwilligers worden ondergebracht bij de Swinhove groep en krijgen daar een vrijwilligersovereenkomst. De eerste Binnenvaartsoos wodt gehouden op het nieuwe Juliainternaat aan de Schipperskade 75 in Zwijndrecht. Een locatie dicht bij het water wat natuurlijk zijn aantrekkingskracht heeft. Het Juliainternaat biedt de  mogelijkheid om te poolen, tafeltennis te spelen, maar ook om gewoon gezellig een kopje koffie met elkaar te drinken. Het Julia heeft een grote aula tot zijn beschikking die  ruimte biedt om in de toekomst in te springen op diverse wensen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Ina Feenstra

    Inmiddels heeft de Binnenvaartsoos een website en staat op Google.U typt ‘Binnenvaartsoos Zwijndrecht” en u bent er ,het begint met ”Welkom”.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook