Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Geboortegolf na Apache-ongeluk

KERKDRIEL

In de gemeente Maasdriel zijn in september 44 procent meer baby’s dan normaal geboren. Dat is waarschijnlijk het gevolg van het ongeluk met de Apache-helikopter, die vorig jaar december bij de gemeente Maasdriel een hoogspanningskabel kapot vloog.

De Waal werd er door gestremd en in de Tieler- en Bommelerwaard zaten meer dan 50.000 huishoudens vlak voor de kerst twee dagen zonder stroom. In september werden in de gemeente Maasdriel 26 baby’s geboren en dat is 44 procent meer dan het maandelijkse gemiddelde van achttien baby’s. (MdV)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook