Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

BinnenVaartSoos voor oud-schippers

ZWIJNDRECHT

Een aantal vrijwilligers is onlangs onder de vlag van de welzijnsorganisaties begonnen met het opzetten van een BinnenVaartSoos voor oudvarenden. Dit naar aanleiding van het adviesrapport ‘het opzetten van een dagvoorziening voor oudere schippers’.

Volgens de vrijwilligers Jeanneke Wijnen, Lilian van Hiele en Wilma Vissers is het de bedoeling de BinnenVaartSoos twee keer per maand op een dinsdagmiddag te laten draaien. ‘Elke oud-schipper herinnert zich nog wel vadertjesdag in de Westerwagenstraat op dinsdagmiddag. Daarom is ook voor de dinsdagmiddag gekozen.  Alleen mogen nu niet alleen de vadertjes komen, ook de dames zijn meer dan welkom.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
 • corrie

  Goed idee,denk ik.

  Misschien kom ik ook naar de soos.
  Ligt er aan waar het is.

  Succes!!!

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook