Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Kritiek op organisaties beetje goedkoop’

ROTTERDAM

‘Een beetje goedkoop.’ Zo typeerde voorzitter Hans Megens van Kantoor Binnenvaart het verwijt van binnenvaartondernemers dat het zo lang duurt voordat binnenvaartorganisaties het voor elkaar krijgen dat zaken veranderen of worden aangepast. Hij zei dit in zijn toespraak op de relatiemiddag woensdagmiddag in het kader van het tienjarig bestaan van Kantoor Binnenvaart.

1 / 1
‘Kritiek op organisaties beetje goedkoop'

‘Kritiek op organisaties beetje goedkoop'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
 • Henk Ros

  Kritiek is een koopsignaal……….
  Als er nauwelijks, of niet gereageerd wordt, kan het veel erger zijn.

  Goedkoop ? HUH ? wat bedoelt u ?

  Het woord goedkoop komt uit uw mond……

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook