Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

CBRB ongerust over gunning IVW-taken

ROTTERDAM

Het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB) heeft bij de vaste Kamercommissie van Verkeer en Waterstaat haar zorgen uitgesproken over de overdracht van de vergunningverlenende taken van de Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW). Voor de binnenvaart gaat het om de afgifte van de Rijnvaartverklaringen en de ontheffingen Wet Vaartijden en Bemanningssterkte binnenvaart. Deze taken worden voorlopig gegund aan Kiwa.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook