Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Problemen spoorbrug Akkrum moeilijk te achterhalen

DEN HAAG

De problemen in de bediening van de spoorbrug bij Akkrum lijken een combinatie van factoren die moeilijk is te achterhalen. Dat blijkt uit antwoorden van staatssecretaris Tineke Huizinga op Kamervragen.

‘Gebleken is dat de storing zich soms in de elektronica van de bediening van de brug en soms in de elektronica van de treinbeveiliging voordoet. Deze storingen blijken te ontstaan door een combinatie van factoren. Hierdoor is het op dit moment nog moeilijk om exact vast te stellen welk onderdeel van de elektronica de storingen veroorzaakt.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook