Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

CV voor mts Rhody ruim overtekend

DEVENTER

De goede ontwikkeling van de Nederlandse binnenvaart is voor Anker Verzekert en VNC Zeevaert reden een CV-constructie in de markt te zetten voor de dubbelwandige chemietanker Rhody (ex-Beaufort). In de zeevaart zijn CV-constructies niet ongewoon, in de binnenvaart werd voor de Werkendamse binnenvaarttanker Unity het eerst een dergelijke financiering opgetuigd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook