Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Gevaarlijke kabels Maasponten verdwijnen

Koninklijke Schuttevaer wil dat kabelponten op risicovolle plaatsen worden vervangen door vrijvarende ponten en vindt daarvoor gehoor bij Rijkswaterstaat. Als tussenstap is een gierpont te verkiezen boven een kabelpont. Ook wil de nautisch-technische belangenvereniging dat de maximale snelheden waarmee binnenschepen de ponten mogen passeren aan de praktijkomstandigheden worden aangepast.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook