Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Vaarwegverruiming scheelt ontvanger vele miljoenen

Verladers in Noord- en Oost-Nederland willen het liefst zo groot mogelijke schepen voor de wal krijgen omdat ze dan goedkoper kunnen aanvoeren. Op de vaarweg naar Drachten wordt met spanning gewacht op toestemming met grotere schepen te mogen varen. En in Coevorden kijkt de provincie of met quick wins de drempel naar de oude haven kan worden verlaagd, zodat 600-tonners de haven kunnen bereiken en de aanvoer van zand en grind weer rendabeler wordt.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook