Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Berger Theo Okker geeft er de brui aan

Berger Theo Okker uit Achthuizen (Goeree-Overflakkee) heeft zijn bergingsvaartuig Salvor, met thuishaven Bruinisse, in de verkoop gezet. Noodgedwongen, omdat hij niet meer zegt te kunnen concurreren tegen de moderne reddingsvaartuigen van de KNRM. ‘Het is oneerlijke concurrentie.’ Okker staakt ook voor een groot deel zijn werkzaamheden op het Grevelingenmeer, omdat ‘er dik geld bij moet’.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook