Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Oefenbrug en docent op Spliethoffschepen

Rederij Spliethoff gaat acht van 24 nieuwe Grachtschepen uitrusten met een extra oefenbrug bovenop de functionele brug. Samen met de Maritieme Academie (VMBO, MBO, HBO) in IJmuiden, Amsterdam, Den Helder en Harlingen is een ‘innovatief onderwijsconcept’ ontwikkeld voor verbetering van de zeevaartopleidingen. Studenten krijgen straks aan boord les van een docent/trainingsofficier. De eerste vier schepen worden waarschijnlijk eind 2009 in China opgeleverd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook