Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Politie vermoedt illegale grondtransporten

De Stichting Meld Misdaad Anoniem (M.) is een campagne begonnen tegen illegale transporten van vervuilde grond en het werken met gevaarlijk materiaal. De politie heeft het sterke vermoeden dat vervuilde grond vaak ‘misdadig goedkoop’ wordt afgevoerd en dat er grof geld mee wordt verdiend. Maar het is lastig de daders op te sporen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook