Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kapitein heeft les geleerd van rampzalige gijp

‘De raad heeft waardering voor uw handelwijze en de lering die u zelf al heeft getrokken. Wij zien geen reden voor een maatregel van tucht.’ Dit zei plaatsvervangend voorzitter mr. P. Neleman van de Raad voor de Scheepvaart tegen een zeer opgeluchte kapitein Dick Kroes van de Albertha in zijn mondelinge uitspraak over de ramp die op 14 juli 2007 met dit zeilend passagiersschip gebeurde.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook