Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Binnenvaart op televisie

RTL Transportwereld heeft vrijdag 15 februari opnamen gemaakt op de bunkerschepen Victoria en Vlaardingen van de Verenigde Tankrederij (VT). Zondag is een eerste impressie te zien van de opnamen, de week erna een uitgebreide reportage. Bureau Voorlichting Binnenvaart (BVB) wil met de televisie-uitzendingen de binnenvaart onder de aandacht brengen van een groter publiek.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook