Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Groninger Schuttevaerder Albert van der Veen overleden

Albert van der Veen is maandag 11 februari op 79-jarige leeftijd overleden. Als voorzitter van Koninklijke Schuttevaer, afdeling Groningen en Drenthe zette hij zich in voor het wel en wee van de binnenvaart. Eén van zijn grootste verdiensten was het opwaarderen van de vaarweg Lemmer-Delfzijl, waarbij hij vooral ijverde voor hogere bruggen. Van der Veen was Ridder in de orde van Oranje Nassau.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook