Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Binnenvaart verliest opnieuw in Duitsland

De binnenvaart verliest in Duitsland steeds meer marktaandeel aan spoor- en wegvervoer. Het vervoer over water wist een kleine daling van een jaar ervoor wel om te zetten in een stijging, maar weg en spoor groeiden opnieuw veel harder. Een en ander blijkt uit onderzoek van de Duitse Beratergruppe Verkehr + Umwelt (BVU) in opdracht van het Duitse ministerie van Verkeer.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook