Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

ABN-Amro positief over kleine schip

Fabeltjes, noemen directeur Ton de Jong en accountmanager Ineke Warmerdam van de ABN-Amro Binnenvaartunit in Rotterdam het dat de banken niet investeren in kleine schepen. ‘Naast dat we actief zijn in de nieuwbouw, hebben we altijd kleine schepen gefinancierd. Maar op een bepaald moment roept iedereen in de markt dat de banken niet meer investeren in kleine schepen. Zo’n verhaal gaat een eigen leven leiden. Er is veel aandacht voor nieuwbouw en dat is ook prima, maar ook de investeringen in kleine schepen leveren een goed rendement.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook