Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

ASV-leden stemmen voorstel tot opheffing opnieuw af

Bestuur en leden van de Algemeene Schippers Vereeniging (ASV) waren het zaterdag op de najaarsvergadering van de schippersbond hartgrondig oneens over de te volgen koers. Het bestuur stelde voor de tanende vereniging voor het eind van dit jaar op te heffen, de elf stemgerechtigde leden stemden daar niet mee in.

Het bestuur zit sinds het aftreden van Johan Paauwe (ms Adriana), die dit voorjaar zijn maximale zittingstermijn er op had zitten, zonder voorzitter en telt nog slechts vijf leden. In betere tijden waren dat er vijftien. De laatste jaren wordt met de regelmaat van de klok over een mogelijke opheffing gesproken. Maar een meerderheid is er steeds niet voor te vinden.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook