Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Voorname gasten laten zich graag paaien op klipper Noord-Holland

Berend Heidekamp (61) neemt deze maand afscheid als kapitein van motorzeilklipper Noord-Holland. ‘Eigenlijk ben ik gastheer van Rijkswaterstaat’, zegt Heidekamp. Op tafel liggen talloze fotoboeken met bekende gezichten. ‘Ik heb iedereen van het kabinet vanaf 1988 gehad. En van Koninklijk huis tot brugwachter.’ Geboren in een binnenvaartfamilie is Heidekamp, op een ver familielid na, de enige die nog vaart. Na een paar jaar met zijn vader te hebben gevaren stapte B, zoals hij wordt genoemd, over naar de marine.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook