Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Revolutionaire carrouselslepers in aantocht

Multraship Towage & Salvage gaat als eerste sleepvaart- en bergingsbedrijf ter wereld met twee Carousel Combi Tugs (CCT) aan de slag. Beide slepers worden voorzien van een revolutionair carrouselsleepsysteem. De rederij uit Terneuzen heeft hiervoor een bouworder geplaatst bij een werf in Maleisië. De nieuwe slepers beschikken straks over een statische trekkracht van tachtig ton, worden beide ingezet in het Westerscheldegebied en zijn de eerste van een nieuwe generatie kust- en havenslepers.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook