Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Stuwen moeten Rijn weer betrouwbaar maken

AMSTERDAM

De Midden-Rijn heeft stuwen en sluizen nodig om een betrouwbare vaarweg te blijven. De belangrijkste West-Europese rivier gedraagt zich als gevolg van de klimaatverandering steeds grilliger. Als maatregelen uitblijven vormen langdurig lage waterstanden een bedreiging voor de toekomst van de binnenvaart en langs de Rijn liggende industriegebieden. Die ontwikkeling kwam naar voren op de Binnenvaart Innovatiedag in Delft.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook