Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Face check

op zee

Er staan drie belangrijk kijkende immigratie-officieren op de kade. Vanonder hun strenge petten turen ze omhoog. De lichtblauwe mondkapjes, die ze verplicht dragen, doen afbreuk aan hun strenge uitstraling. Zoiets als een vechthond met een lichtblauwe muilkorf. Nogmaals kijken ze naar boven, naar de brugvleugel waar ik mij bevind. Ik zwaai vriendelijk en besef op hetzelfde moment de nutteloosheid daarvan als ik glimlach vanachter mijn mondkapje.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.