Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Espresso!

op zee

Direct toen ik na mijn verlof op de brug kwam wist ik dat er iets was veranderd. Maar wat, dat had ik pas door toen ik een kop koffie wilde maken. Wáár is het koffiezetapparaat gebleven?

Die ouwe vertrouwde filterkoffiemachine. Op de plek waar dat ding al die jaren heeft gestaan glimt een fonkelnieuw, volslagen onbekend apparaat mij tegemoet. Vol met knopjes en lampjes.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.