Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Zestig plus

AMSTERDAM

Thuis, tijdens het doornemen van de post, valt mijn oog op een brief van de klantenservice van de NS. Tijdens mijn verlof ben ik een enthousiast treinreiziger. Wanneer het maar even kan laat ik mij vervoeren door de trein. Geen fileleed. Ontspannen onderuit in een coupé, koffie onder handbereik, laptop open voor me, of een krant. Maar eigenlijk veel vaker, gewoon uit het raam staren. Geen auto of smartphone-met-series-die-je-gezien-moet-hebben kunnen daar tegenop.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.