Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Borssele Beta naar zee

Schiedam

De 3700 ton wegende topsidemodule ban het Borssele Beta transformatorplatform is 30 maart met de Wagenborg Barge 7 en aan de tros van de zeesleper Centaurus uit de Wilhelminahaven in Schiedam vertrokken. Reisdoel waren de windparken Borssele III en IV, die 22 kilometer uit de Zeeuwse kust worden aangelegd.

1 / 1
De Borssele Beta topsidemodule op weg naar zee. (Foto PAS Publicaties) 

De Borssele Beta topsidemodule op weg naar zee. (Foto PAS Publicaties) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.