Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Innovation begint aan SeaMade park

ROTTERDAM

Na een reparatieperiode op de Damen-werven in Schiedam en de Botlek heeft het hefschip Innovation van Deme onlangs op de Tweede Maasvlakte de eerste fundaties (monopiles) geladen voor de aanleg van het grootste offshore windturbinepark van België.

1 / 1
De Innovation is het Rotterdamse havengebied gereedgemaakt voor het SeaMade-project. (Foto PAS Publicaties)   

De Innovation is het Rotterdamse havengebied gereedgemaakt voor het SeaMade-project. (Foto PAS Publicaties)   

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.