Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

JB-115 nu naar Deutsche Bucht

SLIEDRECHT

Jack-Up Barge uit Sliedrecht is er opnieuw in geslaagd werk te vinden voor de JB-115. Deze keer is met Van Oord Offshore Wind een contract gesloten voor de inzet van het zelfheffende eiland bij de inbedrijfstelling van het offshore windpark Deutsche Bucht.

1 / 1
De JB-115 naast het transformatorplatform in het offshore windpark Deutsche Bucht. (Foto Jack-Up Barge)

De JB-115 naast het transformatorplatform in het offshore windpark Deutsche Bucht. (Foto Jack-Up Barge)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.