Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Problemen Wilhelminasluis zijn niemand te verwijten

ZAANDAM

De grote constructieproblemen bij de vernieuwing van de Wilhelminasluis in Zaandam zijn de provincie Noord-Holland noch aannemer Heijmans te verwijten. Ze waren niet te voorzien, stelt de Raad voor Arbitrage voor de Bouw in een tussenvonnis. Daarop hebben de twee besloten samen door te werken aan de afbouw.

1 / 1
Problemen Wilhelminasluis zijn niemand te verwijten

Problemen Wilhelminasluis zijn niemand te verwijten

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.