Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Allianties waterbouw zijn in opkomst

DEN HAAG

De Nederlandse waterbouw is sterk aan het innoveren. Dat geldt niet alleen voor technische oplossingen en vergroening van schepen, maar ook voor de wijze waarop projecten worden aanbesteed en organisatorisch uitgevoerd. In opkomst is de alliantie, waarbij de opdrachtgever, de ontwerper en de aannemer nauw samenwerken. Een gesprek met Edwin Lokkerbol, directeur van de Vereniging van Waterbouwers, over de ontwikkelingen in de natte aannemerij.

1 / 3
Ondanks alle moderne innovaties blijken wilgentenen nog steeds het beste te voldoen bij sommige projecten in de waterbouw. (Foto Vereniging van Waterbouwers)

Ondanks alle moderne innovaties blijken wilgentenen nog steeds het beste te voldoen bij sommige projecten in de waterbouw. (Foto Vereniging van Waterbouwers)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.