Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: ‘Respectloze reizen’

Deventer

Het is huilen met de pet op in de binnenvaart. Veel reizen worden niet aangenomen omdat schippers ze respectloos noemen. Reizen worden ook aangeboden met een lager KWZ-percentage dan normaal is omdat de klant niet meer wil betalen. Kortom, de markt is heel slecht en schippers vrezen al voor de zomer, ze verwachten geen verbetering op de korte termijn. In de tankvaart is de markt goed.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.