Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: Genoeg werk in de tankvaart

Deventer

In de droge lading blijft de markt slecht. De EMO heeft al weken weinig werk en in de zeehavens valt de rest van het aanbod ook tegen. Ook op de Boven-Rijn wordt al weken geklaagd over te weinig goede reizen. Er worden praktisch alleen grindreizen aangeboden. Over de hele linie worden ook vrachten geweigerd, vanwege een te lage prijs. In de tankvaart gaat het een stuk beter. De vrachtprijzen zijn wel gedaald, maar zakken niet verder omdat er weinig scheepsruimte beschikbaar is.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.