Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Forse export graan uit regio Zwarte Zee

Papendrecht

De handysizers en panamaxen profiteren van een forse export van graan uit de regio van de Zwarte Zee. Voor de panamaxen stegen de charterhuren tot rond $ 15.400 per dag, niet slecht in de anders zo rustige zomermaanden. Amerikaans graan verkoopt moeizamer, China heeft besloten geen Amerikaans graan meer te kopen. De Amerikaanse boeren proberen nu hun graan in Europa te verkopen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.