Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: Zorg over groei binnenvaartvloot

Deventer

De vrachtprijzen houden nog steeds niet over. Sommigen zien betere najaarstarieven gloren aan de horizon, maar anderen zijn minder positief. Zij wijzen erop dat er nu al te weinig werk is om alle schepen in de slappe zomertijd aan de praat te houden en kijken met zorg naar de partij nieuwe binnenvaartcasco’s die vorige week in Rotterdam arriveerde.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.