Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Leasemaatschappijen springen in

Met lage inkomsten in de droge-ladingmarkt staan bankiers niet te trappelen om nieuwe schepen te financieren. Maar Chinese leasemaatschappijen stappen graag in om de Chinese werven aan het werk te houden. De droge-bulkrederij Oldendorff sloot de afgelopen 12 maanden zo’n 23 contracten af met Chinese leasemaatschappijen voor zes capesizers, vier kamsarmaxen en 13 ultramaxen. Er werden geen details over de leasecontracten gegeven.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.