Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Sancties VS rampzalig voor VLCC’s

Papendrecht

China heeft de invoerrechten op Amerikaanse landbouwproducten verhoogd. Op dit moment komen de sojabonen voor China vooral uit Brazilië, maar dat houdt verband met het seizoen. Later in het jaar kunnen de hogere invoerrechten op Amerikaanse landbouwproducten wel pijn doen. Door de varkenspest in China, waardoor veel varkens werden afgemaakt, zal China dit jaar overigens sowieso minder sojabonen importeren.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.