Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Vissen op snoekbaars

STELLENDAM

De visserijregisters van Stellendam, Ouddorp en Goedereede tellen zo langzamerhand meer kleine vissersschepen dan grote. Bootjes van 6 tot 12 meter lang, met GO, OD en SL op de boeg overtreffen in aantal de plaatselijke garnalenkotters en grote Noordzeekotters. En hun aantal groeit nog steeds.

1 / 1
De SL-28, SL-4 en OD-25 vissend voor de haveningang van Stellendam. (Foto Bram Pronk)

De SL-28, SL-4 en OD-25 vissend voor de haveningang van Stellendam. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.