Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Visafslag Vlissingen dupe van pulsverbod 

VLISSINGEN

Nu het merendeel van de pulsontheffingen is ingetrokken tekent zich ook een onzekere toekomst af voor de Zeeuwse Visveiling in Vlissingen. De visafslag moest het vorig jaar doen met een omzet van 15,9 miljoen euro, 25% minder dan in 2018, toen nog 21,2 miljoen euro aan vis werd omgezet.

1 / 1
De ARM-25 gaat naar Nienhuis in Zoutkamp en wordt ZK-2. (Foto Bram Pronk)

De ARM-25 gaat naar Nienhuis in Zoutkamp en wordt ZK-2. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.