Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Eerste groep vissers laat pulstuig aan wal

Goedereede

Er heerste vrijdag 31 mei een grafstemming in de visafslagen van Vlissingen, Stellendam, Scheveningen en IJmuiden. Voor veel aanvoerders is de pulstechniek nu verboden. Zij moeten terug naar de wekkerkettingen. Reder Jaap Tanis schreef er een brief over aan minister Carola Schouten.

1 / 1
De GO-22, een klant van de visafslag in IJmuiden, gebruikt het pulstuig sinds 3 juni niet meer. (Foto W.M. den Heijer)

De GO-22, een klant van de visafslag in IJmuiden, gebruikt het pulstuig sinds 3 juni niet meer. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.