Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Engelse pulskotter gaat twinriggen

SCHEVENINGEN

De enige Engelse pulsvisser, de vlagkotter H-225 Northern Joy, eigendom van rederij Jaczon uit Scheveningen, houdt de pulsvisserij voor gezien. Athans voor het komende halfjaar. De ruim 44 meter lange pulsvisser schakelt over op de twinrigvisserij op schol in de noord.

1 / 1
De enige Engelse pulsvisser  H-225 houdt de pulsvisserij voor gezien. (Foto Bram Pronk)

De enige Engelse pulsvisser H-225 houdt de pulsvisserij voor gezien. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.