Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Binnenvaart kan gemakkelijk groenste modaliteit blijven’

ROTTERDAM

Grote onzekerheid onder schippers over technische ontwikkelingen en kostbare emissienormen verlamt momenteel de vergroening van de binnenvaart. Een afwachtende houding vindt brancheorganisatie Netherlands Maritime Technology (NMT) echter funest. Algemeen directeur Roel de Graaf: ‘De maritieme maakindustrie is er klaar voor.’

1 / 2
Sebastiaan van der Meer is met de Sendo Liner een van de voorlopers. Het schip vaart dieselelektrisch, maar kan ook een deel van het vaartraject geheel emissieloos varen op een groot accupakket. (Foto Sendo Liner)

Sebastiaan van der Meer is met de Sendo Liner een van de voorlopers. Het schip vaart dieselelektrisch, maar kan ook een deel van het vaartraject geheel emissieloos varen op een groot accupakket. (Foto Sendo Liner)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.