Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Verenigde Tankrederij klaar voor meer binnenvaart in Zweden 

ROTTERDAM/STOCKHOLM 

Sinds 2016 loopt het door de EU geïnitieerde project EMMA, in 2019 voortgezet als EMMA Extension. Het is bedoeld om de binnenvaart in landen rond de Baltische Zee te promoten. Hoewel Nederland niet een van de projectpartners is, is de Rotterdamse VT Group nauw betrokken bij het initiatief om de binnenvaart in Zweden te stimuleren. CEO Niels Groenewold: ‘De tankers Veendam of Volendam kunnen er zo heen.’

1 / 2
De tanker Veendam op de Rijn. Als het aan VT ligt gaat het schip in Zweden varen tussen Gotenburg en Karlstad. (Foto Henry Platje)

De tanker Veendam op de Rijn. Als het aan VT ligt gaat het schip in Zweden varen tussen Gotenburg en Karlstad. (Foto Henry Platje)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.