Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Grou behaalt eerste dagwinst SKS op Langwarder Wielen

LANGWEER 

Even pakten donkere wolken zich samen boven de Langwarder Wielen. Fikse buien met dikke windschiftingen zorgden voor een spannende strijd. Klassementsleider Douwe Azn. Visser (Grou) zag al snel de zon schijnen, want dankzij de dagoverwinning verstevigde hij zijn koppositie. ‘We hebben flink ons best moeten doen’, wist de winnaar na afloop. ‘Maar het ging voor ons zo mooi als wat. Dikke prima!’

1 / 2
Grou in het eerste kruisrak op de Langwarder Wielen. (Foto Martin de Jong / Skutsjesilen.nl)

Grou in het eerste kruisrak op de Langwarder Wielen. (Foto Martin de Jong / Skutsjesilen.nl)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.