Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schippersz (51): Dag Damco

Oss

‘Monsterboekje voor de Rijn- en binnenvaart’, als het vol is krijg je een nieuw exemplaar van Bureau Internationale Vaart. Ik kwam niet verder dan pagina 17 (van de 64). De eerste reis voor Damco was in september 1959, als scheepsjongen op de 224 van Rotterdam naar Stuttgart. De laatste was in oktober 1961 als stuurman op de 226 van Rotterdam naar Mannheim. Daar nam ik afscheid van Jan en Betsie, van Deetje van de Kaap, van Damco.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.