Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schippersz (41): Aan de zwier

Mannheim

De Boven-Rijn, vliegende stroom ergens onder Straatsburg. Feierabend, we gaan voor anker. Met een draad aan de wal erbij. Nu is de wal daar geen kademuur, er blijven altijd meters te overbruggen. Piet staat anker te geven tot de kop van de 229 de grindbodem raakt, de Ouwe houdt de schroeven erop tot we stilliggen ten opzichte van de wal, en Huib staat gereed om de zwierboom een zwieper te geven. Daaraan bungelt, vanzelfsprekend, Schippersz.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.