Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Noordborg, meevaren en drone-vliegen in Delfzijl

DELFZIJL

Het meevaren op de zeilende loodskotter Eems 1 of door vele pk’s aangedreven crew tenders waren afgelopen weekend samen met het drone vliegen in de evenementenhal grote publiekstrekkers van de havendagen in Delfzijl. Maar ook de brandblusdemonstraties door schepen van Wagenborg en de bezichtiging van de reddingboot Jan en Titia Visser en het mulitipurpose schip Eems Dublin trokken veel mensen. 

1 / 1
Gerhard Sloots van Bootmodel (l) overhandigt het model van de MS Noordborg aan Anne Nijboer, bestuurslid van zowel de Stichting MS Noordborg als de Stichting Appingedammer Bronsmotorenmuseum. (Foto Bram Noordhuis)

Gerhard Sloots van Bootmodel (l) overhandigt het model van de MS Noordborg aan Anne Nijboer, bestuurslid van zowel de Stichting MS Noordborg als de Stichting Appingedammer Bronsmotorenmuseum. (Foto Bram Noordhuis)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.